Hi Communications > Сервис

Сервис

Artboard 14

Овластен сервис

Располагаме со авторизиран сервисен центар кој гарантира успешен сервисен процес на Вашите уреди. Со користење на најквалитетна опрема и делови, целосно ги исполнуваме високите стандарди од оваа област. Наш приоритет е да ја вратиме функционалноста на уредите, па затоа нашиот тим од професионални сервисери проактивно, одговорно и навремено ќе одговори на секое Ваше барање.

 • КОНТАКТ И ПОДДРШКА
  store@mi-store.mk
  service@himk.wpengine.com
  support@miui.mk
 • ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  +389 75 405 885

  contact@himk.wpengine.com